Metabolic Balance

Bent U klaar voor nieuwe voedingsgewoonten en gezonde voeding om nieuwe levenskwaliteit te ervaren? 

Dit kan met uw uiterst persoonlijke voedingsplan!

Een uitgebalanceerde stofwisseling en een optimale hormoonhuishouding kunnen voedingsgerelateerde ziekten positief beïnvloeden, helpen bij gewichtsverlies en leiden tot een betere gezondheid, welbevinden en vitaliteit. Bij Metabolic balance wordt de uitgangssituatie van uw gezondheid met uw ziektegeschiedenis, bloedanalyse en de medicijnen die U neemt nauwkeurig bekeken. Ook wordt er rekening gehouden met afkeer van bepaalde voedingsmiddelen of allergieën. In 4 fases en de makkelijk te volgen regels helpen om het plan met succes uit te voeren en uw doel te realiseren.

 

BLOEDWAARDENONDERZOEK

Tijdens de intake worden jouw persoonlijke levensstijl, medische geschiedenis en 36 bloedwaarden geanalyseerd. De resultaten geven inzicht in verstoringen van de stofwisseling, ontstekingen en de hormoonhuishouding

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN

Een slim programma combineert jouw persoonlijke gegevens op vele manieren met minstens 400.000 natuurlijke voedingsmiddelen. Vervolgens selecteerd het alle voedingsmiddelen die goed zijn voor jouw stofwisseling.

INTENSIEVE BEGELEIDING

Iedereen is uniek en heeft z'n eigen routines, gewoontes en voorkeuren. Daarom ondersteunen we jou om de overgang naar je nieuwe en gezonde levensstijl met succes in je nieuwe leven te integreren.

Wat bereik ik met Metabolic Balance en een gezonde levensstijl?

GEWICHTSVERLIES

GEZOND EN FIT

MINDER MEDICATIE


Analyse 36 bloedwaarden

36 bloedwaarden vormen het uitgangspunt voor het voedingsplan. 

Ze geven informatie over:

* Uw gezondheid

* Uw Stofwisseling

* Tekorten aan vitale stoffen en daarmee verbonden stofwisselingsproblemen.

De bloedanalyse gecombineerd met Uw persoonlijke gegevens en voedingsmiddelendatabase vormen de basis voor uw Metabolic Balance voeingsplan. Elke deelnemer krijgt zo een indvidueel afgestemde lijst met voedingsmiddelen, die de stofwisseling optimaal ondersteunen en weer in balans brengen. Hierdoor verbeterd de kwaliteit van leven, uw eventuele klachten verminderen of verdwijnen. Uw gewicht en bloedwaarden verbeteren.


Persoonlijke begeleiding

Een verandering in voeding en levensstijl is een proces dat talrijke uitdagingen kent en niet van de ene op de andere dag gebeurt. We laten u deze weg dan ook niet alleen bewandelen, maar ondersteunen U met een persoonlijke en op maat gesneden begeleiding. U wordt daar bij waar nodig ondersteund met orthomoleculaire geneeskundige kennis.


Wat kunt u verwachten van Metabolic Balance

* Intake consult.

* Bloedafname middels vinkerprik in de praktijk of via een prikpost bij U in de buurt.

* Uitgebreide bloedanalyse 36 waarden. 

* Persoonlijk Voedingsplan.

* Na intake consult volgen er 8 vervolg consulten met bloedafname,  toelichting uitslag bloedanalyse,

   uitreiking persoonlijk voedingsplan, en begeleidingsconsulten.

*Tussentijds e-mail-whats app-telefonisch contact.

* Orthomoleculair advies.

* Toegang tot besloten facebook groep.

* Toegang tot  metabolic balance app met Uw eigen voedingsplan op uw telefoon.

* Recepten.

*Face to face consulten, ook mogelijk via beeldbellen 'in de zorg'.


 Vergoeding Metabolic Balance Pakket  

Vergoeding (gedeeltelijk) is mogelijk via de verzekering, indien u (aanvullend) verzekerd bent voor natuurgeneeskunde of alternatieve geneeswijze én uw verzekering de beroepsvereniging BATC erkent. 

Vraag ook naar eventuele andere mogelijkheden met betrekking tot persoonlijke begeleiding van voeding, leefstijl en orthomoleculaire (darm) therapie ! 

 

Metabolic balance kan niet worden gevolgd als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Ook bij ernstige nier- of leveraandoeningen, eetstoornissen of bij gebruik van antipsychotica kun je niet aan het programma deel nemen. Tevens kunnen we voor mensen met een histamine- of fructose- intolerantie en veganisten geen voedingsplan maken.

 

                 Voor je lichaam zorgen is                                 Je krijgt er iets voor terug wat                                                    een investering..                                                     onbetaalbaar is!