Het eerste consult

In mijn praktijk gaan we samen op zoek naar de oorsprong van uw gezondheidsklachten. Het eerste consult duurt 60 tot 90 minuten, u heeft ruim de tijd om uw klachten te bespreken. Het is belangrijk om een zo duidelijk mogelijk beeld van uw klachten en gezondheid te krijgen, zodat ik goed kan bepalen wat er met u en uw lichaam aan de hand is en op welke manier we dit gaan behandelen. Voorafgaand aan het eerste consult stuur ik een uitgebreide anamnese lijst. Tijdens dit eerste consult zullen we samen deze uitgebreide vragenlijst nog even doornemen. Ook worden eventuele eerdere bloeduitslagen hier ook in mee genomen. Vervolgens zullen we samen kijken welke aanpassingen er gedaan kunnen worden binnen uw voedings patroon en of er eventueel aanvullingen noodzakelijk zijn. Ik werk uitsluitend met supplementen van goede kwaliteit. Soms is het zinvol om eerst een aanvullend onderzoek te doen. Ik werk samen met verschillende gespecialiseerde laboratoria. Ontlasting, speeksel, bloed, urine testen of haar analyses kunnen worden aangevraagd.

Een vervolgconsult

Tijdens een vervolgconsult gaan we kijken hoe het op dat moment met uw klacht(en) gaat. We bespreken uw voortgang van uw voedingspatroon en kijken of het nodig is om de behandeling verder te specificeren. Uiteraard is er voldoende tijd om uw vragen te bespreken.

Consulten vinden plaats in de gemoedelijke praktijk aan huis, maar zijn ook mogelijk via beeldbellen 'in de zorg'.

Metabolic balance consulten

Na de intake en de bloedafname volgen er 8 consulten face to face in de praktijk of via beeldbellen in de zorg. Mogelijke tekorten in de bloeduitslagen worden uiteraard besproken en behandeld. Het voedingsplan wordt uitgereikt en uitgelegd. Daarbij krijg je tips aangereikt over verschillende producten. We kijken in elk consult naar je voortgang en wordt ondersteund op weg naar je nieuwe levensstijl. Samen bespreken we wanneer je een fase verder kunt. De werking en vertering van de macro nutriënten (vetten, eiwitten, koolhydraten) komen aan bod. In elk consult wordt er besproken waar je tegen aan loopt. Zowel geestelijk als lichamelijk. Er is genoeg ruimte voor het stellen van al je vragen. Je wordt ten alle tijde voorzien van orthomoleculair advies. Ook wordt je dmv van blogs voorzien van informatie. Een consult duurt gemiddeld 45 minuten.