Tarieven


Orthomoleculaire consulten

Darm therapie en orthomoleculaire therapie.

1e consult Orthomoleculaire therapie:                        € 100,00

1e consult Orthomoleculaire Darm therapie:             € 120,00

 

  • Voorbereiding van de intake op basis van de door U toegezonden informatie (intakeformulier en aanvullende vragenlijsten/voedingspatroon/eventueel recente bloeduitslagen)
  • Intake: 60 tot 90 minuten.
  • Persoonlijke uitwerking van jouw behandelplan na eventueel onderzoek en intake.

 

Vervolg consult:           € 75,00

Max. 60 minuten

(Deze tijd is exclusief voorbereiding en verslag)

 

Vervolg consult:           € 50,00

Max. 30 minuten 

(Deze tijd is exclusief voorbereiding en verslag)

 

EMB test:                       € 269,00

EMB test is een pakket van 2 consulten, dit staat los van andere orthomoleculaire (darm) consulten.

Dit is inclusief uitgebreide anamnese en voorbereiding anamnese vooraf, bloedprikken en bespreken  anamnese, (30 minuten), laboratoriumkosten, uitgebreid verslag en bespreken van de uitslag inclusief voeding en  suppletie advies. (60-90 minuten) Indien u daarna vervolg consulten wenst, zie dan tarieven hierboven.

 

Indien er al een uitgebreide anamnese heeft plaatsgevonden dan wordt de EMB test afgenomen voor

€ 239,00

 

Vergoeding (gedeeltelijk) van consulten zijn mogelijk via de verzekering, indien u aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskunde of alternatieve geneeswijze én uw verzekering de beroepsvereniging BATC erkent !

Let op: laboratoriumkosten worden nooit vergoed door verzekeraars.


Het eerste consult

In mijn praktijk gaan we samen op zoek naar de oorsprong van uw gezondheidsklachten. Het eerste consult duurt 60 tot 90 minuten, u heeft ruim de tijd om uw klachten te bespreken. Het is belangrijk om een zo duidelijk mogelijk beeld van uw klachten en gezondheid te krijgen, zodat ik goed kan bepalen wat er met u en uw lichaam aan de hand is en op welke manier we dit gaan behandelen. Voorafgaand aan het eerste consult stuur ik een uitgebreide anamnese lijst. Tijdens dit eerste consult zullen we samen deze uitgebreide vragenlijst nog even doornemen. Vervolgens zullen we samen kijken welke aanpassingen er gedaan kunnen worden binnen uw voedings patroon. Soms in het zinvol om een aanvullend onderzoek te doen. Ontlasting, speeksel, bloed, urine testen of haar analyses.


Een vervolgconsult

Tijdens een vervolgconsult gaan we kijken hoe het op dat moment met uw klacht(en) gaat. We bespreken uw voortgang van uw voedingspatroon en kijken of het nodig is om de behandeling verder te specificeren. Bij vooral darm therapie wordt er in fases gewerkt, we bespreken daarbij ook de volgende fase en behandeling. Uiteraard is er voldoende tijd om uw vragen te bespreken.

Consulten vinden plaats in de praktijk, maar zijn ook mogelijk via beeldbellen 'in de zorg'.