Bianca

Leeftijd: 40

Commercieel medewerker binnendienst.

 

Omdat ik voor mijn gevoel weer niet serieus werd genomen door mijn internist waar ik al 16 jaar liep met uiteenlopende darmklachten, Stempel had gekregen met extreme PDS klachten neigend naar de ziekte van Chrohn was ik er klaar mee. Na mijn zoveelste darm aanval kwam ik in contact met Elles. Na een hele uitgebreide intake waar ze echt heel veel vragen stelde, stelde ze voor een bloed onderzoek en ontlasting onderzoek te doen. 

De uitslag kwam vrij snel. En daar kwam zo veel uit, Elles had een heel behandelplan op maat gemaakt voor mij. Combinatie van voedingsadviezen en orthomoleculaire supplementen. Na 3 maand kon ik al zoveel verschil merken. Veel fitter, ik kon weer eten zonder dat ik rennend naar het toilet moest en minder vermoeid. Langzaam zijn wij begonnen om alle medicatie die ik al ruim 16 jaar slikte af te bouwen. Super spannend!! Maar tot op de dag van vandaag ben ik helemaal medicijn vrij!! Super blij mee! 

Af en toe heb ik een kleine terug val maar dan ga ik bij mijzelf te rade hoe dit kan, en val ik weer terug op het voedings schema en gaat het weer goed. 

 

Elles begeleid super goed, staat altijd voor je klaar als je een vraag hebt of als het even wat minder gaat. En echt een vakvrouw met enorme kennis! 

Ik raad het iedereen aan! 

 


Nathalie

Leeftijd: 55

Eigenaresse kinderdagverblijf

 

Metabolic Balance, eindelijk een programma dat op een gezonde wijze invloed op me heeft. Ik mag gezond eten met afgestemde voedingsmiddelen waarop ik goed reageer. Het was voor mij een openbaring dat na mijn bloedtest bleek dat ik gevoelig was voor bepaalde producten (bijv. tomaat en courgette). Nu ik dat onder andere niet meer eet, voel ik me een stuk beter. Een programma waar ik jaren mee verder kan, want volg ik het even niet dan pak ik de draad zo weer op! Even een 'Balance' gesprekje met Elles en ik zit zo weer in de goede flow. Ik ben blij met mijn persoonlijke plan en heb nooit meer een reden om te zeggen dat ik niet kan afvallen. De gezonde leefstijl heeft mij in 'Balance' gebracht. 

 


Anneke

Leeftijd: 60

Drogist

 

Ik ben bij Elles in de praktijk terecht gekomen doordat ik iemand sprak die goede resultaten bij haar boekte. Het contact met Elles verliep heel plezierig. Zij was begripvol en duidelijk in haar uitleg. Consequent zijn in wat je doet en wat je eet waren belangrijke peilers die terugkeerden in onze gesprekken. De onderzoeken die Elles voor mij liet uitvoeren in een laboratorium gaven veel inzicht over mijn klachten. De behandeling heeft mij veel duidelijk gemaakt hoe ik om kan gaan met mijn ziekte. De supplementen die ik kreeg aangereikt hebben veel verlichting gegeven. Het voedingsadvies dat ik kreeg hanteer ik nog steeds. In de evaluatie heeft Elles mij tips gegeven wat ik kan doen wanneer de klachten zich weer verergeren. De therapie  heeft mij goed geholpen en houvast gegeven voor elke dag. 

 


Alice

Leeftijd: 49

Administratief medewerker

 

Nadat ik in de overgang was gekomen en vele vage klachten had, de stap genomen om bij Elles een onderzoek te laten doen.

Nadat de uitslag van het bloedonderzoek binnen was kreeg ik een duidelijk overzicht van Elles zowel mondeling als schriftelijk van wat er op dat moment niet goed ging in mijn lichaam.

Deze manier van werken van Elles vind ik heel prettig omdat je na elkaar persoonlijk gesproken te hebben niet alles onthoudt.

Op deze manier kan je het later nog eens door lezen.

Ik heb een behandelplan van een half jaar voorgeschreven gekregen waarbij ik op voeding moet letten en supplementen erbij moet nemen.

Op het moment dat ik dit schrijf ben ik 2 maanden onderweg en voel ik al zeker een verbetering.

Nu denk ik had ik dit maar eerder gedaan.

Ik raad Elles aan omdat ze rustig de tijd voor je neemt en na onderzoek goede verbanden legt met wat er met je aan de hand is.

Ik heb de consulten gedeeltelijk online gedaan, dan krijg je na uitleg het duidelijke behandelplan ook per email toegestuurd.

 


Femke 

Leeftijd: 21 jaar

Student

 

Na een aantal jaren rond te hebben gelopen met vage buikpijnklachten en vele bezoeken aan de huisarts die maar geen inzicht gaven, besloot ik een bezoek te brengen aan Elles haar praktijk. Na een uitgebreide intake stelde ze voor een bloedonderzoek te doen. Hier kwamen verrassende uitslagen uit, die mij inzicht gaven in de oorzaak van de klachten. Aan de hand van de resultaten uit het onderzoek heeft Elles een passend behandelplan opgesteld. De supplementen die ik hierbij overhandigd kreeg hebben mij veel verlichting gegeven. Het consequent volgen van het voedingsadvies heeft mij hierbij geholpen. Elles is erg begripvol en staat te allen tijde klaar, ik kan haar zeker aanraden!